Bike and breakfast

Jövőre is folytatódnak az ingyenes bringásreggelik

Bár véget ért a  kerékpáros szezon, ezzel együtt az immár hagyománynak számító Bike & Breakfast rendezvénysorozat jövőre is folytatódik.

A 2016-ban útnak indult népszerű Bike&Breakfast igaz sikertörténetnek számít a 3. kerületi biciklis életben. Az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata által támogatott és az Esernyős Nonprofit Kft. által szervezett programsorozat célja, hogy a kerekezés előnyeit hangsúlyozva kedves gesztussal – kávéval, gyümölcslével és péksüteménnyel – díjazza azokat, akik ezt a közlekedési formát választják és ösztönözze azokat, akik még nem próbálták.

Az akció sikerét jól mutatja, hogy további három helyszín csatlakozott a kezdeményezéshez, így idén már összesen hét kerékpáros reggelizőhellyel találkozhatunk Óbudán. A tavalyi résztvevők – az Esernyős, a This is Melbourne too, a Rozmaring Kertvendéglő és a Cziniel Cukrászda – mellé ebben az évben a Csillaghegyi Megálló, Araamu Cafe és az I Love Kex Cukrászda is felkerült a Bike&Breakfast térképére.

Reggel 7.00 és 9.00 között párhuzamosan több helyszínen várják ingyenes reggelivel a két keréken érkezőket. Februártól október végéig minden hónap utolsó péntekén egyszerre három helyszínen folynak majd a bringásreggelik. Az Esernyős idén is állandó szereplője a sorozatnak. A szeptemberi mobilitási hét különösen nagy eseménynek ígérkezik, hiszen ekkor hét napon keresztül minden reggel más-más helyszínen adnak ingyen frissítőket

Keresse a soron következő időpontokat és helyszíneket a Bike & Breakfast Pontokon, az Óbuda újság aktuális lapszámában és a Facebookon!

Találkozunk februárban!!!

 

BIKE AND BREAKFAST

In February 2018 will start the new season of the succesful event BIKE & BREAKFAST. There are three more locations that joined the event in 2017:

Csillaghegyi Megálló, Araamu Cafe and I Love Kex, so with Esernyős, This is Melbourne too, Rozmaring Restaurant and Cziniel Confectionery there are in total 7 Bike & Breakfast Points in Óbuda.

 

At Óbuda-Békásmegyer we’d like to reward your healthy lifestyle with a healthy breakfast, from now on until October every last Friday of the month between 7-9 AM at one of the participating locations. More information at www.facebook/esernyos or at obudatour.hu

Hop on your bike and get your free breakfast!!!

See you in February!!!

ADDRESS LIST:
ARAAMU CAFÉ, 1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 48b. www.facebook.com/araamucafe/
CSILLAGHEGYI MEGÁLLÓ 1038 Budapest, Vasút sor 1. www.facebook.com/csillaghegyimegallo.hu/
CZINIEL CONFECTIONERY 1031 Budapest, Nánási út 55. www.facebook.com/czinielcuki/
ESERNYŐS, 1033 Budapest, Fő tér 2. www.facebook.com/esernyos
I LOVE KEX 1036 Budapest, Bécsi út 36-38. https://www.facebook.com/kexcukraszda/
ROZMARING RESTAURANT 1036 Budapest, Tímár utca, www.rozmaringkertvendeglo.hu/
THIS IS MELBOURNE TOO 1036 Budapest, Záhony u. 7. www.mylittlemelbourne.hu