Bike and breakfast

2017-ben hét helyszínen folytatódnak az ingyenes bringásreggelik

Lassan beindul a kerékpáros szezon, ezzel együtt az immár hagyománynak számító Bike & Breakfast rendezvénysorozat is kezdetét vette.

A tavaly útnak indult népszerű Bike&Breakfast igaz sikertörténetnek számít a 3. kerületi biciklis életben. Az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata által támogatott és az Esernyős Nonprofit Kft. által szervezett programsorozat célja, hogy a kerekezés előnyeit hangsúlyozva kedves gesztussal – kávéval, gyümölcslével és péksüteménnyel – díjazza azokat, akik ezt a közlekedési formát választják és ösztönözze azokat, akik még nem próbálták. A sorozat 2017-ben folytatódik.

Az akció sikerét jól mutatja, hogy további három helyszín csatlakozott a kezdeményezéshez, így idén már összesen hét kerékpáros reggelizőhellyel találkozhatunk Óbudán. A tavalyi résztvevők – az Esernyős, a This is Melbourne too, a Rozmaring Kertvendéglő és a Cziniel Cukrászda – mellé ebben az évben a Csillaghegyi Megálló, Araamu Cafe és az I Love Kex Cukrászda is felkerült a Bike&Breakfast térképére.

Reggel 7.00 és 9.00 között párhuzamosan több helyszínen várják ingyenes reggelivel a két keréken érkezőket. Februártól október végéig minden hónap utolsó péntekén egyszerre három helyszínen folynak majd a bringásreggelik. Az Esernyős idén is állandó szereplője a sorozatnak. A szeptemberi mobilitási hét különösen nagy eseménynek ígérkezik, hiszen ekkor hét napon keresztül minden reggel más-más helyszínen adnak ingyen frissítőket.

A bringával érkezőket legközelebb március 31-én, pénteken várják a következő helyszíneken:

  • This Is Melbourne Too (1030 Budapest, Záhony u. 7.)
  • Esernyős (1033 Budapest, Fő tér 2.)
  • I love kex – (1036 Budapest, Bécsi út 36-38.)

Keresse a soron következő időpontokat és helyszíneket a Bike & Breakfast Pontokon, az Óbuda újság aktuális lapszámában és a Facebookon!

 

BIKE AND BREAKFAST

The first month of spring is here and the feeling of freedom gets under our skin. And for many of us it means finally riding our bikes. In Óbuda-Békásmegyer it means the start of the new season of the succesful event BIKE & BREAKFAST. There are three more locations that joined the succesful event this year: Csillaghegyi Megálló, Araamu Cafe and I Love Kex, so with Esernyős, This is Melbourne too, Rozmaring Restaurant and Cziniel Confectionery there are in total 7 Bike & Breakfast Points in Óbuda.

The next event is at 31 March, the only thing you have to do is hop on your bike and stop between

7-9 AM by one of the following locations:

This Is Melbourne Too (1030 Budapest, Záhony u. 7.)

  • Esernyős (1033 Budapest, Fő tér 2.)
  • I love kex – (1036 Budapest, Bécsi út 36-38.)

At Óbuda-Békásmegyer we’d like to reward your healthy lifestyle with a healthy breakfast, from now on until October every last Friday of the month between 7-9 AM at one of the participating locations. More information at www.facebook/esernyos or at obudatour.hu

Hop on your bike and get your free breakfast!!!

ADDRESS LIST:
ARAAMU CAFÉ, 1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 48b. www.facebook.com/araamucafe/
CSILLAGHEGYI MEGÁLLÓ 1038 Budapest, Vasút sor 1. www.facebook.com/csillaghegyimegallo.hu/
CZINIEL CONFECTIONERY 1031 Budapest, Nánási út 55. www.facebook.com/czinielcuki/
ESERNYŐS, 1033 Budapest, Fő tér 2. www.facebook.com/esernyos
I LOVE KEX 1036 Budapest, Bécsi út 36-38. https://www.facebook.com/kexcukraszda/
ROZMARING RESTAURANT 1036 Budapest, Tímár utca, www.rozmaringkertvendeglo.hu/
THIS IS MELBOURNE TOO 1036 Budapest, Záhony u. 7. www.mylittlemelbourne.hu